A7V8X-MX SE SOUND DRIVER

Anyway, I know a couple of them had this problem. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. I am using the genkernel produced kernel. I think this could be a major clue modprobe soundcore gives: How can this be resolved.

Uploader: Gardajas
Date Added: 11 May 2006
File Size: 66.4 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 16388
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Mon Oct 11, 8: Sun Oct 10, 7: VT [Rhine-II] rev74 Copyright Gentoo Foundation, Inc.

ASUS A7V8X-MX SE – motherboard – micro ATX – Socket A – KM400

I am using the genkernel produced kernel. Now i disconnected the frontpanel but still have no sound. Posted on Sep 27, View unanswered posts View posts from last 24 hours. Module soundcore not found.

Marvin Level 3 Expert Answers. Mon Oct 11, 7: Display posts from previous: Sign in Already have an account?

ASUS A7V8X-MX Audio driver

Sign in with Twitter. In the hardware profile it shows no problems. I don’t know if I need an audio driver or if I need to update my bios.

  DECEMBERIST LYRICS ENGINE DRIVER

I think Ubuntu uses the esd sound system – but so far nothing using alsa works. The email address entered is already associated to an account.

Here’s a link to this great service Good luck! The use of ad-blocking software hurts the site. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create a7v8x–mx account Sign up for a new account in our community. Hey, I’ve just build a new pc. I’ve just rebuilt my machine using WindowsXP professional and for some reason ther is now no sound coming from my p.

Or sign in with one of these services.

Hi there, Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert sw can help you resolve this issue over the phone in a minute or two. At first it was connected to the motherboard and at the frontpanel I had sound.

  EMULEX LIGHTPULSE LPE11000-E DRIVER

A7V8X-MX SE | ASUS USA

Unsigned 8 bit, Rate Hz, Mono aplay: The failure of other distro’s Knoppix, MEPIS that use alsa lead me to suspect it is an alsa problem, and not a Gentoo specific problem. Already have an account? Maybe the driver-pack for sound, can help?

By dewitnAugust 24, in Hardware Hangout. All connections are intact. Sun Oct 10, Fri Oct 15, Helpful 2 Not Helpful Comment Flag. I must say its sound on boardis it possible i need to set some jumpers on the motherboards???